Πέμπτη 1 Αυγούστου 2019

ΕΛΕΝΗ ΜΑΡΙΓΛΗ "ΘΑ ΕΞΕΛΙΧΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ'''

Κάνοντας απολογισμό της χρονιάς, ο Σ.Ε.Δ.ΚΑ.Λ. βάζει θετικό πρόσημο για να κάνει πολλά περισσότερα από αυτά που έχει στο φιλόδοξο πρόγραμμά του.
Κάθε χρονιά είναι διαφορετική. Οι απαιτήσεις πολλές. Η ενημέρωση συνεχής και το τρέξιμο για να βρίσκεσαι στην πρώτη γραμμή, μεγάλο.
Η Ελένη Μαριγλή, έχοντας κερδίσει το μεγάλο στοίχημα με την δημιουργική έως τώρα θητεία της στην προεδρία του Συνδέσμου, μέσω του «Δ» κάνει έναν μίνι απολογισμό για την χρονιά που πέρασε, αλλά και το πρόγραμμα που έχουν να υλοποιήσουν τα επόμενα χρόνια οι διαιτητές της Λέσβου, δείχνοντας με τον τρόπο τους εμπιστοσύνη, καλή διάθεση και ικανότητα στο μεγαλοπρεπές πρόγραμμα.
Όπως ανέφερε:
«Ο Σ.Ε.Δ.ΚΑ.Λ. ξεκίνησε τη χρονιά με τον καθιερωμένο αγιασμό του, έχοντας προσκεκλημένους τον Πρόεδρο της Ομοσπονδίας Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Ελλάδος Μπούσια Κωνσταντίνο και τον Επίτιμο Πρόεδρο της Ομοσπονδίας Τσαγκαμίλη Ανδρέα.
Καθιέρωσε τη «Γιορτή του Λεσβιακού Μπάσκετ», όπου βραβεύονται οι καλύτεροι παίκτες της προηγούμενης χρονιάς, δίνοντας έτσι ώθηση για μια καλή απόδοση. Σχολές διαιτησίας παίρνουν τα πτυχία τους, καθώς και διαιτητές τιμούνται που είτε προήχθησαν, είτε εισήλθαν στις Εθνικές Κατηγορίες και θα εκπροσωπούν το Λεσβιακό μπάσκετ σε κάθε μεριά της Ελλάδος.
Η επιμόρφωση των διαιτητών γίνεται μηνιαία από τον Καθηγητή Διαιτησίας Σαλαβό Σπύρο, όπου συζητιούνται όλα τα θέματα που προέκυψαν εντός του παρκέ, καθώς και οι νέοι κανονισμοί που βγαίνουν κατά καιρούς».
Όσον αφορά στην εκπροσώπηση στις εθνικές κατηγορίες φέτος η Λέσβος ήταν από: Μαριγλή Ελένη και Ροδίτη Κωνσταντίνο που ανήκουν και οι δύο στην Α2 Εθνική Κατηγορία Ανδρών.
Η ΚΕΔ/ΕΟΚ αξιοποίησε στο έπακρο τους δύο αυτούς διαιτητές, χρησιμοποιώντας τους εβδομαδιαίως σε αγώνες Εθνικών Κατηγοριών, πλην ελαχίστων εξαιρέσεων.
Σπουδαία επιτυχία του ΣΕΔΚΑΛ ήταν τα προστάζ 2019.
Επιτυχόντες, οι τρεις ταλαντούχοι διαιτητές: Καλαρέμας Γιώργος, Μυζίκας Θεόφιλος, Τζαγκατζής Μάριος.
Πρώτη φορά ο ΣΕΔΚΑΛ «γιορτάζει» την άνοδο τριών διαιτητών, με αποτέλεσμα η Λέσβος για την αγωνιστική περίοδο 2019-2020 να εκπροσωπείται από πέντε Διαιτητές Εθνικών Κατηγοριών.
Επίσης, ο Σύνδεσμος έχει εκπροσώπηση και στο Δ.Σ. της ΟΔΚΕ με τον Σπύρο Σαλαβό, ο οποίος παραμένει ένα από τα σημαντικά του μέλη.

ΠΗΓΗ: ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ''

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου