Τετάρτη 22 Ιανουαρίου 2020

Σεμινάριο διαιτησίας και κοπή πίτας


Ο Σύνδεσμος Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Λέσβου με συνδιοργανωτή τη Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου διοργάνωσε Σεμινάριο Κανονισμών Διαιτησίας στην «αίθουσα ΓΕΝΙΚΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ ΑΙΓΑΙΟΥ ΚΑΙ ΝΗΣΙΩΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ » στις 20 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ, ημέρα ΔΕΥΤΕΡΑ και ώρα 18:00-21:00, με τον Καθηγητή Διαιτησίας και καθηγητή FIBA κ. Κορομηλά Κώστα και τον Καθηγητή Διαιτησίας FIBA κ. Μητσόπουλο Κώστα.
Μετά το πέρας του Σεμιναρίου ο ΣΕΔΚΑΛ έκοψε τη πρωτοχρονιάτικη πίτα του.
Το Σεμινάριο και την  εκδήλωση του Συνδέσμου τίμησαν με τη παρουσία τους οι: πάτερ Γρηγόριος, ο Γενικός Διευθυντής Γενικής Γραμματείας Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Βουγιούκας – Μιχαλακέλλης Παύλος, το μέλος της ΟΔΚΕ κ. Σαλαβός Σπύρος,  η πρόεδρος του ΝΠΔΔ κα. Χοχλάκα Βάσω, ο Αντιδήμαρχος οικονομικών και διοικητικών υπηρεσιών κ. Κατσαβέλλης Παναγιώτης, ο δημοτικός Σύμβουλος κ. Βάλεσης Παναγιώτης, ο πρόεδρος της Τοπικής Επιτροπής Λέσβου κ. Κουκουνιάς Δημήτρης, η ΕΟΔ και οι Κριτές του Μπάσκετ.
Από τη πλευρά των ομάδων τη παρουσία στο σεμινάριο έδωσαν οι: Θησέας Παναγιούδας, ο Παλλεσβιακός και ο Ερμής Παμφίλων.
Δόθηκαν τιμητικές πλακέτες στους:
-          κ. Κορομηλά Κώστα και κ. Μητσόπουλο Κώστα για τη συμβολή τους στο Σεμινάριο Διαιτησίας Καλαθοσφαίρισης Λέσβου.
-          Κα. Κωστακέλλη Κωνσταντίνα και κ. Μυλωνά Ιωακείμ για τη συμμετοχή τους στις Εθνικές Κατηγορίες.
-          κ. Διόλατζη Γρηγόρη για την αμέριστη συμπαράσταση και βοήθεια στο έργο των Διαιτητών.
Τέλος απονεμήθηκαν τα Πτυχία της Σχολής Διαιτησίας 2019.
Η τυχερή της βραδιάς που κέρδισε το φλουρί ήταν η κ. Ζηροπούλου Ελπινίκη.
Ευχαριστούμε τους: Blue Star Ferries και κ. Picolo  Travel για το δώρο τους για το φλουρί της Πίτας και Μυζίκα Θεόφιλο για το φωτογραφικό υλικό.







































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου