Πέμπτη 7 Ιουλίου 2022

Συνέντευξη με την 5η Πρόεδρο του Συνδέσμου Ερασιτεχνών Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Λέσβου

Στα πλαίσια εορτασμού των 30 Χρόνων από την ίδρυση του Συνδέσμου Ερασιτεχνών Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Λέσβου, σας παρουσιάζουμε ένα κύκλο συνεντεύξεων από ιδρυτικά μέλη και τους Προέδρους που διετέλεσαν από την ίδρυση του Συνδέσμου έως σήμερα.


Φτάνουμε στο σήμερα... Η συγκεκριμένη συνέντευξη έχει άρωμα Γυναίκας. Εκπροσωπεί τη Λεσβιακή Διαιτησία στις Εθνικές Κατηγορίες . Είναι αξιολογημένη στη Πρώτη Εθνική Κατηγορία Ανδρών Ελλάδος (Α1). Αποτελεί τη Πρώτη Γυναίκα Διαιτητή που ανέλαβε τη θεσμική θέση της Προέδρου σε Πανελλήνιο επίπεδο. Είναι η κυρία Ελένη Μαριγλή. Έτσι λοιπόν το 2015 παραλαμβάνει τη σκυτάλη της Προεδρείας από το κ. Σαλαβό Σπύρο , και προεδρεύει έως και σήμερα. - Στο σημείο αυτό τελειώνουμε με τις συνεντεύξεις των Προέδρων που διετέλεσαν στο Σ.Ε.Δ.ΚΑ.Λ. από το 1992 έως και σήμερα.
Μείνετε συντονισμένοι καθώς ακολουθούν συνεντεύξεις και δηλώσεις σημαντικών ανθρώπων που πέρασαν από το Σύνδεσμο Διαιτητών Λέσβου και κάποιοι διαιτητεύουν ακόμα στα σαλονάτα παρκέ της Α1 Εθνικής Κατηγορίας !



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου