Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2022

Συγχαρητήρια Επιστολή

 


Ο Ροδίτης Κωνσταντίνος του Γεωργίου και της Αναστασίας και έχοντας δύο αδέρφια , τον Χρυσόστομο και Αλέξανδρο Ροδίτη , μεγάλωσε στη Καλλονή της Λέσβου. Παντρεμένος με την Μαρία Βαραγιάννη και έχοντας αποκτήσει δύο υπέροχα παιδιά, αποφάσισε να ξεκινήσει τη διαιτητική του πορεία το 2007 παρακολουθώντας τη σχολή διαιτησίας που πραγματοποιήθηκε στη Μυτιλήνη.

Έχοντας τις απαραίτητες γνώσεις ως Καθηγητής Φυσικής Αγωγής με ειδικότητα στο άθλημα της Καλαθοσφαίρισης η αγάπη του για τη διαιτησία δεν άργησε να εκδηλωθεί.

Τα προστάζ του 2011 ήταν η αρχή για μια ανοδική πορεία στη διαιτησία. Ανεβαίνοντας στη Γ’ Εθνική και συμμετέχοντας στα κοινά του Σ.Ε.Δ.ΚΑ.Λ. ο Κώστας Ροδίτης πρωταγωνιστεί στα μπασκετικά δρώμενα.

Η μία χαρά υποδέχεται την άλλη, όπου το 2014 αξιολογείται στη Β’ εθνική και το 2018 κατέχει το τίτλο της Α2 Εθνικής  κατηγορίας.

Φέτος το 40ο Ετήσιο Σεμινάριο Διαιτησίας που πραγματοποιήθηκε στη Πάτρα έμελλε να του επιφυλάσσει μία έκπληξη… 

Συγκαταλέγεται στους πίνακες της Α’ Εθνικής κατηγορίας.

Ο Ροδίτης Κώστας αποτελεί τον πρώτο Καλλονιάτη διαιτητή Καλαθοσφαίρισης που εντάσσεται στους πίνακες της ανώτερης κατηγορίας Εθνικών Πρωταθλημάτων.

Το Δ.Σ. και τα μέλη του Συνδέσμου μόνο υπερηφάνεια μπορούν να νιώθουν για αυτό το γεγονός βλέποντας ότι οι κόποι του ευοδώθηκαν.

Η μπασκετική οικογένεια του εύχεται ΥΓΕΙΑ και οι προσωπικοί του στόχοι να πραγματοποιηθούν!

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΛΕΣΒΟΥ   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου