Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου 2024

ΣΧΟΛΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ Σ.Ε.Δ.ΚΑ.Λ. 2024 - ΛΕΣBΟΣ & ΛΗΜΝΟΣ (PICS)

Μετά το πέρας των θεωρητικών και πρακτικών μαθημάτων της Σχολής Διαιτησίας ΣΕΔΚΑΛ 2024, ολοκληρώνεται η σχολή με τις εξετάσεις των υποψηφίων διαιτητών που θα πραγματοποιηθούν στις  14 Σεπτεμβρίου στο Δ.Κ.Γ.Ν. με τη προσέλευση του Προέδρου της Ομοσπονδίας Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Ελλάδος (ΟΔΚΕ) κ. Παντελή Ελευθεριάδη.

Οι υποψήφιοι διαιτητές θα εξεταστούν τόσο στο θεωρητικό κομμάτι αλλά και σε κανονικές συνθήκες αγώνα.

Ο ΣΕΔΚΑΛ θέλει να ευχαριστήσει από καρδιάς τον Γενικό Γραμματέα της ΟΔΚΕ - Καθηγητή Διαιτησίας  κ. Παναγιώτη Ντάβαρη και τον Εθνικό Καθηγητή Διαιτησίας FIBA - υπεύθυνο εκπαίδευσης της ΟΔΚΕ κ. Γεώργιο Τανατζή που επωμίστηκαν τη θεωρητική εκπαίδευση των υποψηφίων διαιτητών του Συνδέσμου.

Ευχαριστούμε τη κριτή κα Νίκη Χατζηαργυρίου του ΣΚΚΛ που με τη παρουσία της βοήθησε από το τραπέζι της γραμματείας,  καθώς και το μέλος του Δ.Σ. του ΣΕΔΚΑΛ κ. Νεκτάριο Ζηρόπουλο για τη συνεχή παρουσία του στα μαθήματα.

Επίσης τις Ομάδες: Παλλεσβιακό ΠΓ  κ.  Σπύρο Νικέλλη, Αίολο Μυτιλήνης ΕΓΣ κ. Θεόδωρο Γιαννίκο, Θησέα Παναγιούδας και Ελπίδες Παναγιούδας κ. Κώστα Καραμανώλη  που βοήθησαν στη πρακτική εξάσκηση της Σχολής Διαιτησίας του ΣΕΔΚΑΛ.

Τέλος  όλους τους αθλητές που επανδρώνουν τις ανδρικές ομάδες της ΤΕ ΕΟΚ Λέσβου που ήταν εκεί όταν τους χρειαστήκαμε.

Ακολουθεί φωτογραφικό υλικό από τα πρακτικά μαθήματα τόσο της Λέσβου όσο και της Λήμνου.









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου