Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2016

Αποτελέσματα εξετάσεων-Σεμινάριο εθνικών κατηγοριών 2016



   
Το Σαββατοκύριακο 17-18 Σεπτεμβρίου 2016 πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα το Ετήσιο Σεμινάριο Εθνικών κατηγοριών Β’ και Γ’. Εκτός από ενημέρωση των κανονισμών, πειθαρχικός έλεγχος και άλλα διαιτητικά κομμάτια που δίδαξε ο Εθνικός Καθηγητής κ. Κορομηλάς Κώστας, οι διαιτητές υποβλήθηκαν σε γραπτές και αγωνιστικές εξετάσεις.
Από την πλευρά του συνδέσμου Λέσβου, ολοκλήρωσαν με επιτυχία τις εξετάσεις τους οι: Ροδίτης Κωνσταντίνος, Σωτηρχέλης Παναγιώτης και Μυλωνάς Ιωακείμ , οι οποίοι θα χρησιμοποιηθούν και τη νέα αγωνιστική χρονιά στα Εθνικά Πρωταθλήματα.

   Στις 19-20-21 Σεπτεμβρίου 2016 πραγματοποιήθηκε ένα 3μερο Σεμινάριο στη Πάτρα που το παρακολούθησαν οι διαιτητές που βρίσκονται στην Α1 και Α2 Εθνική κατηγορία. Δίδαξαν οι δύο Εθνικοί καθηγητές κ. Πιτσίλκας Νίκος και κ. Κορομηλάς Κώστας, καθώς το λόγο πήρε και ο Ρήγας Κώστας για κάποια σημαντικά διαιτητικά θέματα.
   Το παρόν έδωσε και ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης
 κ. Βασιλακόπουλος Γεώργιος, καθώς παρευρίσκονταν και όλα τα μέλη της ΚΕΔ.
Μετά το πέρας του σεμιναρίου  οι διαιτητές υποβλήθηκαν στις απαραίτητες εξετάσεις, όπου από τη πλευρά του Συνδέσμου Λέσβου ολοκλήρωσε με επιτυχία τις εξετάσεις η Μαριγλή Ελένη.

     Τέλος, ο Σύνδεσμος Αχαΐας έκλεινε τα 40 χρόνια από την ίδρυση του, και πραγματοποίησε μια πολύ όμορφη εκδήλωση, περνώντας μέσα από εικόνες και video την ιστορία του.

   Ο Σύνδεσμος Λέσβου εκφράζει την αμέριστη ευγνωμοσύνη του για την άψογη φιλοξενία που παρείχε ο Σύνδεσμος Αχαΐας και του εύχεται να συνεχίσει το έργο του με το ίδιο πάθος και τον ίδιο επαγγελματισμό.  

Απολαμβάνοντας το πρακτικό κομμάτι του σεμιναρίου

Μετά το πέρας του επιτυχημένου αγωνιστικού τεστ

Χαλαρώνοντας στα στενά της Πάτρας(Ξανθός Γιώργος Διαιτητής Α1, Μαριγλή Ελένη, Φάκαρος Άρης Πρόεδρος Δωδεκανήσων, Κοντίλης Βαλάντης Πρόεδρος Χίου, Ελευθεριάδης Πλούταρχος Πρόεδρος Κιλκίς)

η επιμόρφωση συνεχίζεται...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου