Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2016

Αγιασμός....Για καλή διαιτητική χρονιά!

     Την Τετάρτη 07 Σεπτεμβρίου λίγες μέρες πριν ξεκινήσουν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις πραγματοποιήθηκε αγιασμός για τον σύνδεσμο μας αφ'ενος για μια καλή διαιτητική χρονιά, αφετέρου για να γνωρίσει ο κόσμος τα νέα μας γραφεία τα οποία εγκαινιάσθηκαν πριν λίγους μήνες.Τον αγιασμό τέλεσε ο εφημέριος  Πατέρας ΓΙΟΥΣΜΑΣ Ευστρατιος, γνωστός για την αγάπη του στο άθλημα και παρευρέθησαν ο αντιπεριφειάρχης κ. ΒΑΛΣΑΜΙΔΗΣ Θεόδωρος,πρόεδροι ομάδων και συγκεκριμένα ο κ.ΑΝΔΡΙΩΤΗΣ Βασίλης για την ΓΕΡΑ,ο κ.ΚΑΡΕΚΟΣ Παναγιώτης για τον ΠΑΛΛΕΣΒΙΑΚΟ και η κα. ΧΑΤΖΗΣΑΒΒΑ Νάντια για λογαριασμό του ΘΗΣΕΑ ΠΑΝΑΓΙΟΥΔΑΣ, το παρόν έδωσε και ο νέος προπονητής του ΑΙΟΛΙΚΟΥ κ.ΜΑΡΙΝΟΣ Στέφανος, οι διαιτητές του συνδέσμου μας,οι κριτές μας, η Ε.Ο.Δ. και φίλοι του αθλήματος.
     Προλογίζοντας η πρόεδρος του συνδέσμου κα. ΜΑΡΙΓΛΗ Ελένη αφού ευχήθηκε καλή διατητική χρονιά σε όλους και καλή επιτυχία στους εν δυνάμει διαιτητές που εξετάζονται το προσεχές σαββατοκύριακο δήλωσε οτι "Αγαπάμε το άθλημα και γι 'αυτό ασχολούμαστε με αυτό ο καθένας από τον δικό του τομέα. Εμείς είμαστε σε μια δύσκολη θέση, δυστυχώς ακούμε κάποια παράπονα,πολλές φορές όχι και άδικα, είμαστε άνθρωποι λάθη θα κάνουμε αλλά αυτό που θέλω να πιστέψετε είναι ότι σε όλα αυτά δεν υπάρχει δόλος. Προσπαθούμε να βελτιωθούμε και να δείχνουμε στο γήπεδο αυτό που αξίζουμε."
     Το παρόν έδωσε στην εκδήλωση και ο πρόεδρος της τοπική επιτροπής Λέσβου κ. ΚΟΥΚΟΥΝΙΑΣ  Δημήτριος ο οποίος με την σειρά του θέλησε να ευχαριστήσει τις τοπικές αρχές του τόπου για το ενδιαφέρον που δείχνουν για το άθλημα,αναφερόμενος στις εργασίες που γίνονται αυτές τις μέρες στο κλειστό γυμναστηρίο του νησιού και όχι μόνο, και ευχήθηκε στους διαιτητές τα σφυρίγματά τους τη νέα χρονιά να είναι ακόμα καλύτερα.
     Το καλύτερο το κράτησε για το τέλος η πρόεδρος καθώς παρουσίασε τη νέα εμφάνιση των διαιτητών και ευχαρίστησε τον χορηγό MONKEY ESPRESSO BAR για την δωρεά του στο σύνδεσμο.
Τέλος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους δημοσιογράφους κ. ΛΑΓΟΥΤΑΡΗ ΕΜ.,κ. ΜΥΖΙΚΑ Θ. που παρεύρεθησαν στον αγιασμό και μας έδωσαν το φωτογραφικό υλικό τους και όχι μόνο.

το προεδρείο κατα την τέλεση του Αγιασμού





κ.ΒΑΛΣΑΜΙΔΗΣ,Πάτερ ΓΙΟΥΣΜΑΣ,κα. ΧΑΤΖΗΣΑΒΒΑ εκ των παρευρισκομένων
Ε.Ο.Δ. κ. ΑΝΔΡΙΩΤΗΣ και κ. ΚΑΡΕΚΟΣ

Η πρόεδρος εύχεται καλή διαιτητική χρονιά
Μοντελάκια από μπρος....
μοντελάκια και από πίσω.
Καλή μας χρονιά λοιπόν με νέες εμφανίσεις και εξίσου καλές διαιτητικές αποδόσεις!!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου