Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου 2018

Η εκδηλωσή μας....part 2!!!!!(pics & video από την απονομή πτυχίων της σχολής διαιτητών 2018 και παρουσίαση νέας φανέλας)

Συνεχίζοντας την σειρά δημοσιέυσεων την σκυτάλη παίρνει το νέο αίμα του συνδέσμου μας...
Το χειμώνα που μας πέρασε ο καθηγητής διαιτησίας κ.Σαλαβός Σπύρος ανέλαβε μια παρέα και τους δίδαξε τους κανονισμούς το μπάσκετ. Απ την άλλη η πρόεδρος μαζί με τους συνεργάτες της ανέλαβε το πρακτικό κομμάτι και μετά τις επιτυχείς εξετάσεις τους ήρθε η ώρα να γευθούν τον καρπό της επιτυχίας τους....Αυτός δεν είναι άλλος από την παράδοση των πτυχίων διαιτησίας.
Οι νέοι διαιτητές βρέθηκαν στην σκηνή του θεάτρου με τον καθηγήτη τους γεμάτο χαμόγελα να τους παραδιδει τα πτυχία σαν μέλος της Ο.Δ.Κ.Ε πλέον. Παράλληλα όλα τα παιδιά έδωσαν εξετάσεις κριτών και παρέλαβαν τα αντίστοιχα πτυχία απ την πρόεδρο των κριτών κ. Καπελή Ελένη.
Τι καλύτερο αυτά τα καινούρια μέλη να αγωνιστούν τη νέα χρονιά με νέες εμφανίσεις;;
Έτσι λοιπόν ο Σ.Ε.Δ.ΚΑ.Λ. εκλεισέ συμφωνία με το postarw.gr για τα επόμενα χρόνια να φοράμε μπλούζες με τον χορηγό μας αναγραφόμμενο σε αυτές. Το πιο ευχάριστο σ όλο το deal είναι ότι ο χορηγός μας είναι μέλος του συνδέσμου μας. Μια μπλούζα που δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τις μπλούζες των συναδέλφων μας των μεγάλων συνδέσμων.
Σ' ευχαριστούμε Θεόφιλε για την συνεργάσια.


































                                               
Το βίντεο που προβλήθηκε για τη νέα σχολή στην εκδήλωση. Για να δείτε το βίντεο πατήστε εδώ







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου