Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου 2018

Η εκδηλωσή μας....part 3!!!!!(pics & video από την βράβευση των δημοφιλέστερων και καλύτερων πεντάδων ανδρών και γυναικών)


Προχωρώντας με τις δημοσιεύσεις μας και αφού το πρώτο μέρος της εκδήλωσης ήταν καθαρά αφιερωμένο στους διαιτητές έφτασε η στιγμή να περάσουμε και το κεφάλαιο παίχτες όπου αν δεν υπήρχαν αυτοί δεν θα υπήρχαμε κ μείς.
Αρχές καλοκαιριού σε μια φιλική συνάντηση «έπεσε» μια ιδέα στο τραπέζι για μια διαδικτυακή ψηφοφορία, έτσι χωρίς κάποιο συγκεκριμένο πλάνο και σχέδιο. Μέρα με την μέρα αυτό έτεινε να υλοποιηθεί μέχρι που έφτασε η 1η Ιουλίου όπου και ξεκίνησε μέσω του kalloninews.gr με την υποστήριξη του postarw.gr και του συνδέσμου μας η ηλεκτρονική ψηφοφορία για την ανάδειξη της δημοφιλέστερης πεντάδας ανδρών και γυναικών αντίστοιχα.
Οι προπονητές κάθε ομάδας κλήθηκαν να  υποδείξουν την καλύτερη πεντάδα τους ,ένας-μια παίχτης-τρια  σε κάθε θέση και δόθηκε στην διάθεση του κοινού προς ψήφιση. Έτσι λοιπόν προέκυψαν οι «εκλεκτοί » του κοινού.
Κ επειδή μια εικόνα ισούται με χίλιες λέξεις φανταστείτε τι γίνεται με ένα βίντεο…..



Πλην της διαδικτυακής ψηφοφορίας όμως έλαβε χώρα ακόμα μία ψηφοφορία όπου οι προπονητές πάλι κλήθηκαν να ψηφίσουν την καλύτερη πεντάδα ανδρών και γυναικών αν θέση αλλά χωρίς να υπολογίζουν παίχτες της ομάδας τους.
Έτσι προέκυψαν ακόμα δύο πεντάδες όπου ήταν οι καλύτεροι παίχτες και παίχτριες της χρονιάς που πέρασε κατά την κρίση των προπονητών.
Ποιοι είναι αυτοί;;;;;
Τα παρακάτω βίντεο θα σας λύσουν την απορία.


Δεν θα σας αφήναμε όμως με βίντεο μόνο. Από δω και κάτω θα δείτε φωτογραφίες από το κομμάτι βραβεύσεις παιχτών. Απολαύστε τις.



















































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου